Diensten isolatieglas

Studio illusie is naast erkende glazenier ook een vakkundig glaszetter voor al uw beglazing in Baarn en omstreken. Wilt u uw glas vervangen voor dubbel glas en HR++ glas? Of bent u op zoek naar ander isolatieglas zoals Triple, vacuümglas, veiligheidsglas, geluidswerend glas, enkel glas of glas in lood? Neem contact op en wij adviseren u graag over de diverse type glassoorten, isolatiewaarde en mogelijke subsidies.

Inmeet service

Komt u er niet helemaal uit wat betreft het inmeten? Maak dan gebruik van onze inmeetservice. Een ervaren monteur komt bij u langs om de situatie te beoordelen om het glas exact in te meten. Bij het gebruik van onze inmeetservice bent u verzekerd van een juiste pasvorm en krijgt u automatisch "pasgarantie".

Glaszetters

Als ervaren glaszetters bieden wij een uitgebreid scala aan diensten.. Wij zijn gespecialiseerd in het vervangen van gebroken of gebarsten glas en het installeren van nieuwe beglazingssystemen.

 

Afspraak op maat

Nog geen specifieke plannen maar bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden. Laat je dan kosteloos informeren door één van onze werknemers. 

Wij werken uitsluitend op afspraak hiervoor. Bel of mail ons voor een afspraak.